L’Associació Alba organitza el primer concurs solidari Sàpiens a Ponent

0

El Centre Ocupacional l’Espígol de Cervera de l’Associació Alba organitza el concurs Sàpiens el proper 14 de gener a les 20h al Casal Cívic de Cervera. Es tracta d’un concurs de preguntes variades amb l’objectiu de recaptar fons per al centre i per a la ONG pro-persones refugiades que els inscrits escullin. Les persones s’hi apunten per equips d’entre 5 i 8 persones per un cost de 10 euros on s’inclou el sopar.

El concurs consisteix en què a través d’unes 20 proves temàtiques basades en diferents preguntes i en un entorn audiovisual, es posa a prova les habilitats, l’agilitat mental i física i els coneixements d’actualitat, cinema, geografia, història o música dels participants. Una forma divertida i diferent d’ajudar.

Sàpiens Cervera

El Sàpiens no genera costos i tothom hi col·labora de forma desinteressada per això, l’import íntegre de la recaptació arriba totalment als projectes escollits. En aquesta edició, la primera que es realitza a Ponent, els diners aconseguits es destinaran de forma conjunta entre l’Espígol i el projecte d’ajuda a les persones refugiades que s’esculli entre els mateixos participants.

De moment, ja hi han fins a 120 persones apuntades i les inscripcions encara estan obertes. Per fer-ho, cal escriure un correu a [email protected] dient el nom del cap de colla, nom de pila del grup i quantes persones hi participaran. El pagament es farà el mateix dia 14 de gener.

El Sàpiens, un concurs amb més de 8 anys d’història

El Sàpiens és, per sobre de tot, un joc. Un joc audiovisual per equips on demostrar coneixements i habilitats. Una iniciativa que va néixer a Cabrils fa més de vuit anys i ja ha celebrat edicions a altres ciutats com Barcelona, Reus, Vilassar de Dalt, etc. i que aquest cop és realitza per primer cop a Ponent. Aquest concurs sempre destina els diners a una acció solidària i sempre és acollit per una entitat local sense ànim de lucre.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.