Alta participació en el referèndum sobre la reforma educativa a la UdL

0

Avui i demà, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), juntament amb altres agents del moviment estudiantil, han convocat un referèndum sobre la nova reforma educativa del 3+2. El sindicat estudiantil, ha valorat la jornada a les xarxes socials com a “històrica”, amb una participació superior als 500 vots.

Fotografia SEPC

Fotografia SEPC

El passat 30 de gener de 2015, el Consell de Ministres aprovava el “Decreto 43/2015”, o conegut com a decret “3+2” que permet a les Universitats reduir els graus a 3 anys i augmentar els màsters a 2. Pels sindicats estudiantils, la reforma accentua el procés d’exclusió de l’ensenyament universitari i tendeix cap a la privatització del model universitari.

Fins a les 21h del vespre es podrà votar a qualsevol facultat de la UdL, només portant el DNI o el carnet d’estudiant. El referèndum ha rebut el suport de grups polítics com La Crida per Lleida.

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.