Amor

0

AMOR
La nostra definició de la seva vida. Una vida feta a cop d’experiències. Més de 50 anys al costat d’una dona forta, valenta, prudent i observadora. El que han passat, bo i dolent, només ho saben ells. Queda per a tu mare ara.
PROTECCIÓ
La que sempre va tenir amb nosaltres, les seves 4 filles de les que estava ben orgullós. I després amb els nets, sempre pendent d’ells, ballant, rient, jugant….
ARRELS
Al seu poble, al seu hort, al seu tros. Encara fa dos anys va voler acompanyar-nos a collir les olives, treien forces per compartir la collita, els nets, el tros. Hi va ser-hi fins al final.
CARÀCTER
El seu, propi, ferm . Gràcies a ell ens hem fet dones, dones preparades per a la vida. Ens ha ensenyat a ser solidàries, assenyades, prudents, meticuloses, observadores, patidores… Ens ha ensenyat a gaudir de la família. Per ell el més important. Permeteu-nos que quedin per nosaltres els dinars i sopars al voltant de la seva taula, la nostra, la de tots, sempre compartint moments, festes, aniversaris. Ens ha ensenyat el que vol dir ser família, enfortir-la, fer-la créixer, gaudir-la. Això ho tenia molt clar. I ho va aconseguir.
RESPECTE
El que sempre havia mantingut des dels seus principis, convençut del que feia, patint en silenci massa vegades. Per respecte. El mateix que ara us demanem per les seves últimes voluntats. No tindreu recordatoris. Sempre deia que qui volgués recordar-lo ho faria amb papers o sense. I així serà pare.
RECORD
Ningú mor mentre algú el recordi. Nosaltres sempre et mantindrem viu. Cada racó del poble, cada pas pel camí, cada espai de casa nostra. Sempre hi estàs present. Queda per vosaltres si voleu fer-ho també, la decisió és només vostra.
AGUANT
El que ha tingut esperant que totes fóssim al seu costat quan era el moment. Ha esperat a que passés el meu aniversari. Ha marxat abans de l’aniversari de la seva estimada néta. Ha esperat que totes ens poguéssim reunir al seu voltant. Ha esperat pel nostre bé i la nostra pau interior. Sempre pensant en els altres, això és AMOR.
AGRAÏMENTS
Als que han estat al seu costat fins a l’últim moment, als que han pensat en ell en els últims dies, als que han trucat sovint per saber d’ell. I també als que no ho han fet però el teníem present.
Acabo com he començat. Gràcies pel teu amor, esperem ser dignes de tot el que ens has ensenyat. Dóna-li records al tiet i als padrins. Tenim una gran família també al cel i ara tu en formes part. Gràcies

Bea Obis

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Bea Obis

Emprenedora cada dia, Bea Obis és formadora, escriptora i membre imprescindible de la vida associativa i empresarial a Lleida.