Aprovació provisional del Pla especial urbanístic per a l’ordenació dels clubs i associacions de consumidors de cànnabis a Lleida

0

La Comissió d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat ha informat del Pla especial urbanístic per a l’ordenació dels clubs i associacions de consumidors de cànnabis de Lleida, una iniciativa que té l’objectiu d’ordenar els clubs i associacions de consum de cànnabis i fer-los compatibles amb col·lectius i usos “vulnerables” com els educatius –escoles, centres d’ensenyament, biblioteques, ludoteques, escoles bressol, etcètera, els usos sanitaris –hospitals, centres assistencials i centres de dia, entre altres- i els usos esportius, tant a l’aire lliure com coberts.

marihuanaEl Pla especial estableix una distància mínima de 100 metres en línia recta des del local on es vulgui instal·lar el club de cànnabis fins als espais on tinguin lloc els esmentats usos “vulnerables”. També s’estableix la mateixa distància entre clubs i/o associacions. El Pla especial es va aprovar inicialment en Junta de Govern i després va passar a exposició pública. Avui s’ha informat a la comissió i serà el ple municipal qui realitzi l’aprovació provisional. L’aprovació definitiva correspondrà, en aquest cas, a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Aprovació de la campanya de manteniment de camins de l’Horta per l’any 2016

La Comissió també ha aprovat aquest divendres la campanya de manteniment de camins de l’Horta per l’any 2016, que compta amb un pressupost de 177.000 euros i contempla la revisió de camins, els treballs de manteniment i desbrossament i la millora de la senyalització, entre altres actuacions. La campanya inclou la inspecció i arranjament de 230 quilòmetres de camins asfaltats i 200 quilòmetres de camins de terra de l’Horta de Lleida. Les actuacions previstes en els camins asfaltats van des del reforç de ferm i reparacions parcials de paviments asfàltics fins a reparacions amb reg asfàltic i reparacions de ferms amb formigó. En els camins de terra, en canvi, es portarà a terme la reparació de sots i forats, reperfilat de camins i neteja i reperfilat de cunetes.

horta de lleidaEl Plec de Manteniment de Camins de l’Horta contempla també una substancial reposició i millora de la senyalització horitzontal i vertical dels camins de l’Horta i altres vies del municipi de Lleida. En aquest sentit es preveu l’arranjament de diverses incidències detectades durant les inspeccions de camins i, especialment, repintat de línies i zones escolars. També es portarà a terme desbrossament i neteja de cunetes en uns 500 km de camins. El desbrossament comprèn l’eliminació de la vegetació espontània en els punts on es limiti la visibilitat de la via o comporti un perill per a la circulació dels vehicles.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.