Arrenca el “desembre templer” al Castell de Gardeny

0

Una vintena de persones van participar ahir al migdia en “La Poderosa Comanda Templera de Gardeny”, la primera de les propostes que Turisme de Lleida ha organitzat per aquest pont de desembre. Va ser un viatge en el temps de vuit segles, per reviure la història dels templers, que es repetirà el pròxim divendres, dia 8.

Al mateix temps, Turisme de Lleida ha organitzat pel pròxim diumenge, 10 de desembre, l’activitat ‘Templer per un dia’, la visita guiada experiencial i dinamitzada, recomanada per a famílies, que es farà en el mateix recinte del Castell de Gardeny, a les 12 del migdia.

Per una altra part, el dia 9 de desembre, s’ha programat la visita panoràmica a peu “Petits grans racons”. Lleida compta amb un dels eixos comercials per a vianants més llargs d’Europa i que, al seu pas, ofereix un dels itineraris monumentals més encantadors de la ciutat. L’inici d’aquesta visita és a les 11.30 des de l’Oficina de Turisme de Lleida.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.