Balaguer tornarà a l’època medieval amb una nova edició de festa de l’Harpia

0

Els propers dies 15, 16 i 17 de setembre la ciutat de Balaguer tornarà a reviure els seus anys passats amb la celebració d’una multitudinària festa medieval, l’Harpia. Un any més es podrà gaudir d’un mercat medieval distribuït pel Centre Històric amb 120 parades, així com d’un campament medieval ubicat al Parc de la Transsegre, que comptarà amb 170 recreacionistes.

Una festa amb un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, amb un mercat medieval, un espai per als infants, espectacles de carrer i amb la participació d’uns 40 grups de recreació procedents de diferents territoris, tant de l’estat espanyol com de fora, que reflectiran els diferents segles que va abarcar aquesta edat mitjana. Aquests grups, liderats pel grup Fets Històrics, organitzadors del campament, faran activitats per a tot el públic assistent alhora que representaran la vida i costums d’aquella època històrica.

Presentació de l’Harpia de Balaguer

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.