Bernat Solé afirma que l’única alternativa per poder progressar és desenvolupar la Constitució de la República Catalana

0

Els membres de la coalició electoral Esquerra Republicana – Catalunya Sí, encapçalats pel seu segon candidat, diputat al Parlament de Catalunya i alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i els candidats de la comarca del Pla d’Urgell, Marta Vilalta i Engelbert Montalà, van aprofitar ahir el Mercat setmanal de Mollerussa per organitzar un esmorzar popular al qual van convidar a la ciutadania del municipi.

Foto ERC

Solé es va mostrar satisfet de ser al costat dels veïns i veïnes del Pla, ‘explicant-los les nostres propostes, compartint reflexions i sentiments i sobretot animant a tothom a votar massivament’ perquè segons va manifestar ‘només hi ha un resultat que ens ha de portar a la llibertat en aquestes eleccions imposades, que han esdevingut un plebiscit per decidir si Catalunya vol l’article 155 o la República Catalana, i aquest serà el resultat de les urnes: el 21 de desembre, farem república!’.

El candidat dels republicans va recordar també el 39è aniversari de la Constitució Espanyola i es va mostrar totalment inflexible en afirmar que ‘el poble de Catalunya està molt i molt allunyat d’aquesta Constitució Espanyola que només serveix per reprimir i per vulnerar els drets de les persones i de les institucions com estem veient en els darrers anys’. En aquest sentit, es va referir a ’46 lleis aprovades amb àmplies majories al Parlament de Catalunya que avancen en drets socials, amb polítiques socials per millorar la vida de la ciutadania han estat suspeses i impugnades pel Tribunal Constitucional’.

Solé es va mostrar taxatiu al declarar que ‘l’única alternativa possible és la proposta que fem des de Esquerra Republicana – Catalunya Sí, la de poder treballar, fer i desenvolupar la pròpia Constitució Catalana en el marc de la República Catalana per tal que garanteixi els drets individuals i col·lectius i unes polítiques que donin resposta efectiva a les necessitats reals de la ciutadania de Catalunya’.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.