Cel clar i temperatures en lleu ascens

0

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, tot i que durant la tarda creixeran núvols d’evolució a la serralada prelitoral, sobretot al sector sud, i a punts del Pirineu i Prepirineu oriental. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos, que deixaran el cel localment molt ennuvolat, a punts del litoral, sobretot els dos extrems, i que s’esvairan al llarg del matí si bé de nou al final del dia tornaran a formar-se. A banda, també hi haurà alguns estrats baixos a punts del prelitoral i de la depressió Central. No s’espera precipitacions.

La temperatura màxima serà similar o en lleu ascens, si bé al litoral i prelitoral nord localment baixarà lleugerament i rondarà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del país, puntualment més alta a l’interior de les Terres de l’Ebre i a Ponent.

meteo.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.