Cel serè i lleuger augment de les temperatures

0

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i prims. Durant la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya de l’interior del quadrant nord-est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al nord del litoral central i sud de la costa Brava que deixaran localment el cel entre mig i molt ennuvolat de matinada i de nou a la tarda. A banda, fins a primeres hores del matí hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu i alguns estrats baixos a punts de l’interior del país.

No es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso a punts del litoral central i del sud de la Costa Brava, així com a punts de l’interior del quadrant nord-est a partir de migdia.

Temperatura màxima similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, entre els 22 i 27 ºC al Prepirineu i entre els 26 i 31 ºC a la resta del territori.

meteo.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.