Cinc candidats opten als Premis Horta de Lleida

0

L’Ajuntament de Lleida ha rebut cinc candidatures als Premis Horta de Lleida, guardons instaurats l’any passat a proposta de la Comissió Territorial de l’Horta, per reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament i promoció d’aquest espai de la ciutat, des del punt de vista agrari o cultural, entre altres. El termini per optar a alguna de les dues categories dels premis va tancar-se divendres al migdia, moment què hi havia registrades dues candidatures a l’apartat de la innovació i tres opositors al reconeixement de la trajectòria.

Els primers Premis Horta de Lleida se’ls van endur Joaquim Clop Choy, per la seva innovació en l’activitat agrària, mentre que Melmelades i Conserves Blanch SCP va rebre el guardó com a reconeixement en el terreny de la promoció i el desenvolupament. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 20 de gener en el decurs del dinar de germanor de la 77a edició de les Festes de Sant Antoni Abat, la festa tradicional de l’agricultura a la ciutat de Lleida.

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.