C’s Lleida aposta per uns pressupostos que “fomentin l’ocupació, incideixin en la seguretat i apostin per una major transparència”

0

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha manifestat l’aposta de Cs per “seguir fomentant l’ocupació a Lleida i ajudar als que més esforços fan per mantenir el seu negoci”. Així ho ha anunciat la portaveu de Cs Lleida durant la presentació de les esmenes al Pressupost municipal per a 2018, que, tenen com a eixos principals “el foment de l’ocupació, una major seguretat i la millora de la transparència del consistori”. Acompanyada pel grup municipal, Ribes ha destacat com a esmena “l’aposta de Cs per incrementar la partida a fons perdut a emprenedors i petits empresaris fins a arribar als 150.000 euros”.

Ribes s’ha mostrat satisfeta perquè “l’equip de govern hagi inclòs totes les esmenes que va presentar Cs el 2017”, com “el mig milió d’euros destinat a serveis socials, els pressupostos participatius, els quals han funcionat molt bé”, així com “les ajudes a l’esport minoritari, femení i inclusiu, la inversió en la millora dels camins de l’Horta i la revitalització de Ra mbla de Ferran i el Centre Històric”. Ribes ha assegurat que “el projecte de Cs Lleida es consolida”.

Foto C’s Lleida

La portaveu de Cs Lleida ha anunciat que, per incrementar la seguretat a Lleida, una de les principals queixes veïnals, “Cs sol·licitarà la creació de cinc noves places a la Guàrdia Urbana” i “la posada en marxa d’un pas de vianants amb llums LED per reforçar la seguretat i evitar problemes de sinistralitat”. Ribes ha explicat també que “demanarà que s’augmenti la dotació de dietes de la Guàrdia Urbana, que és bastant baixa”. Amb l’objectiu de continuar apostant per una Smart City i una ciutat més intel·ligent i sostenible, “sol·licitem habilitar un punt Wi-Fi públic i augmentar els punts de càrrega de vehicles elèctrics”, ha explicat Ribes.

Ángeles Ribes ha assegurat que la millora de la transparència i el bon govern continuen sent una de les prioritats de Cs. Per això, Ribes ha anunciat que “es sol·licitarà que es faci un pla de subvencions per evitar les subvencions nominatives”. “Esperem que la resta de grups se sumin perquè, a partir d’ara, les entitats i les associacions que necessitin subvencions, les tinguin, però mitjançant un concurs i siguin els tècnics municipals els que, amb criteris objectius valorin com s’atorgaran i no vagin a criteri polític”, ha apuntat. I ha lamentat que “durant dos anys, Lleida ha estat sense un servei regulat del parquímetre de la zona blava” i per això ha anunciat que “sol·licitarà que es liciti el servei de la zona blava en les millors condicions possibles”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.