C’s visita entitats socials a Lleida per “seguir liderant les propostes socials i econòmiques”

0

“El FLA serveix per pagar els serveis socials, la sanitat i l’educació, no les aventures separatistes del Govern”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en referència a la mesura que ha adoptat el Govern d’Espanya de vigilar els comptes de la Generalitat perquè “els diners de tots els catalans” no es destinin al desafiament separatista sinó “a pagar els serveis”. Aquestes declaracions les ha fet davant els mitjans de comunicació aprofitant la seva visita a Lleida, on es reuneix, juntament amb la portaveu de Cs en Afers Socials, Noemí de la Calle, amb diverses entitats socials “per seguir liderant les propostes socials i econòmiques” que Cs està defensant en el Parlament i que beneficien també als lleidatans.

Jorge Soler s’ha referit també a la reforma del reglament que volen “imposar” aquesta setmana els partits separatistes i que pretén “silenciar a l’oposició”, impedint dur a terme “l’activitat parlamentària habitual en qualsevol democràcia”.

Jorge Soler i Noemí de la Calle

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.