Demanen dues parades més de bus davant del Jardiland i les Basses d’Alpicat

0

El grup municipal d’ERC-Avancem a la Paeria demanarà en la propera Comissió d’Urbanisme que tindrà lloc el pròxim divendres, dues parades més de bus en la línia Lleida-Alpicat. La primera seria en la banda dreta de l’N-240, igual que ara ja hi és a la banda contrària del centre comercial Jardiland, de tal manera que es faciliti l’accés a les instal·lacions d’aquest centre comercial, així com la senyalització d’un pas de vianants. La segona seria també direcció Alpicat, però a la banda esquerra igual que també ja hi és a la banda contrària, de tal manera que es faciliti l’accés a les Basses d’Alpicat, així com la senyalització d’un pas de vianants.

Josep Maria Baiget, Portaveu del grup municipal, explica que tal com està ara si vens del centre de la ciutat, les persones que vulguin visitar el centre comercial Jardiland, han d’anar fins a Alpicat i esperar que el bus torni de nou direcció centre de la ciutat. “Si posem una parada en la banda contrària de la carretera i el pertinent pas de vianants optimitzem el temps i la mobilitat de les persones que vulguin viatjar al centre comercial, ja que els hi estalviem tot el tomb per Alpicat”. Explica Baiget. El mateix succeeix amb les Basses d’Alpicat per la gent que ve d’Alpicat. “Així evitaríem que els vianants travessessin per la carretera per llocs que no estan senyalitzats”, ha afirmat el regidor.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.