El Balàfia Vòlei presenta els seus 11 equips

0

El Balàfia Vòlei es va vestir de gala per la presentació dels seus 11 equips per a la temporada 2017-2018, que torna a ser històrica pel club lleidatà en aconseguir un nombre rècord d’equips i jugadors i jugadores. Enguany hi ha 4 equips masculins, 4 femenins i 3 de l’escola de vòlei, que és mixta amb un total de 141 jugadors/es, una xifra que s’incrementa considerablement respecte a la temporada passada, que van ser de 114.

La presentació va tenir un caire especial, ja que es va comptar amb la col·laboració i participació de tots els equips que formen part del Balàfia Vòlei. En aquest sentit, es va instal·lar una pantalla gegant a la pista del pavelló municipal Juanjo Garra en què es va projectar diferents vídeos, entre els quals hi havia els que han fet els mateixos jugadors del club. Els jugadors van estar acompanyats per tot el cos tècnic del club, així com pel president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el director esportiu, Mario Martínez.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.