El Centre Ocupacional l’Espígol de Cervera compleix 10 anys

0

El Centre Ocupacional L’Espígol està de celebració, ja que compleix 10 anys. Per a celebrar-ho organitzarà aquest dissabte una festa a les 11.30h a les seves instal·lacions. L’acte preveu una visita al centre, una lectura d’un poema fet especialment per l’ocasió i el passi d’un vídeo commemoratiu que recull la historia a través d’imatges i alguns testimonis. A més, la festa també comptarà amb música en directe amb les actuacions del grup d’ska rock “Cor Roent” i la batucada “Sound DCK“. La celebració es tancarà amb un vermut popular.fem 10 anys
El Centre Ocupacional L’Espígol pertany a l’Associació Alba i ofereix suport i atenció a persones amb diversitat funcional de la comarca de La Segarra. És un centre d’atenció de tipus rehabilitador integral que busca millorar la vida de les persones a qui atenen i facilitar el seu desenvolupament humà i social. Abans que existís l’Espígol les persones de la Segarra amb necessitats especials s’havien de desplaçar fora de la seva comarca per rebre serveis.

Tal com explica Alexandra Blasco, professional de l’Espígol, “l’objectiu és esdevenir referents al territori, crear sinergies i complicitats amb el màxim nombre d’ajuntaments de la comarca”. Després d’aquests 10 anys treballant per integrar a les persones amb discapacitat, oferint-los un espai on disposessin dels mateixos drets que tothom, ara, la feina és una altra. “Hem d’obrir-nos al territori cada cop més, sortir del centre i aprofitar els recursos que ens dóna la comunitat per tendir a una societat cada cop més inclusiva”, afegeix Alexandra.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.