El CFS Linyola estrena demà el nou terra del pavelló municipal

0

El Club de Futbol Sala de Linyola (CFS Linyola) estrenarà demà el nou terra del pavelló municipal. El consistori ha adequat les instal·lacions a la normativa vigent de la Federació Espanyola i ha reformat tot el terra del pavelló cobrint-lo de parquet. L’equip linyolenc jugarà demà el primer partit a casa, després que ascendís a la categoria de 2a B. L’equip contrari serà el CFS Salou.

Segons Xavier Vendrell, membre de la junta i jugador de l’equip, aquesta reforma era necessària per poder adequar-se a la normativa vigent i continuar jugant en aquesta nova categoria. “La Federació Espanyola no accepta el terra de paviment que teníem anteriorment per a l’execució dels partits en aquesta categoria, per tant era necessària la reforma si volem continuar jugant en aquest nivell”, explica el jugador. D’aquesta reforma també se’n beneficiaran la resta d’equips que entrenen en el pavelló. El partit tindrà lloc demà dissabte a les 18 hores.

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.