El cicle ‘Viure en un cos de dona’ de Solsona posa l’accent enguany en el món emocional

0

Les psicòlogues Hermínia Gomà i Mònica Cunill són les ponents del tercer cicle Viure en un cos de dona, organitzat a Solsona per la regidoria de Polítiques d’Igualtat, el Consell Comarcal, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, i l’Associació de Dones del Solsonès. Enguany aquest programa se centra en el món emocional i consta de dues xerrades, la primera dijous vinent, i la segona, el 14 de desembre, d’entrada lliure.

En la primera cita, dijous que ve a dos quarts de vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató, Hermínia Gomà oferirà una xerrada col·loqui que porta per títol “La vida que tinc és la vida que vull?”, en al·lusió a la necessitat d’incorporar a al vida diària aquells elements que ens permeten seguir una vida conscient i alineada amb els propis valors. Es vol abordar, així, la pregunta que s’arriben a formular la majoria de persones. Gomà és coach, formadora i fundadora de l’Institut Gomà.

La següent convocatòria serà el dijous 14 de desembre, també a dos quarts de vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà. La psicòloga especialitzada en dol i coautora del llibre Nadie me entiende. Amar la vida tras una pérdida Mònica Cunill pronunciarà una xerrada titulada “S’acosta Nadal i a casa no hi som tots”. En aquest cas la ponent parlarà de la transformació personal que suposa un moment tan dolorós com el dol i d’un dels majors reptes vitals als quals ens enfrontem les persones, que és refer-se de la pèrdua d’una persona estimada.

La temàtica d’aquesta edició era clara, segons apunta la regidora de Polítiques d’Igualtat, Yasmina Valderrama, ja que “en la societat actual es fa imprescindible treballar el vessant emocional”. I, en aquest sentit, s’ha confiat, d’una banda, en Hermínia Gomà, per la seva dilatada trajectòria professional, i en Mònica Cunill perquè se centra en “un tema que encara avui és tabú i se n’ha de poder parlar per aprendre a gestionar-lo”.

Aquesta programació, que no requereix inscripció prèvia, s’inclou dins el Pla comarcal de polítiques de dones i té el suport de l’Institut Català de les Dones. Se’n manté la imatge gràfica de l’any passat, obra de Volianna Il·lustració, nom artístic de la solsonina Anna Terricabras.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.