El festival de Músiques Disperses tanca amb un exitós concert d’Estas Tonne

0

El festival Músiques Disperses ha tancat aquest diumenge a la Seu Vella l’edició d’enguany amb un concert d’Estas Tonne, el guitarrista d’origen ucraïnès que ha aixecat tanta expectació que les entrades per assistir-hi feia dies que estaven exhaurides. La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i el responsable del festival, Antoni Gorgues, han fet un balanç altament positiu de l’edició. “Acabar a la Seu Vella, sense entrades des de fa dies i amb una afluència de gent vinguda des de diferents punts d’Europa i amb un artista de les característiques d’Estas Tonne, és el final més dolç que hem tingut fins ara en tota la trajectòria del festival”, ha explicat Gorgues.

Per la seva part, Montse Parra també s’ha referit a l’increment d’assistents als concerts, però ha volgut destacar la qualitat d’aquests. Ha estat un any positiu en quantitat, però sobretot en qualitat. El MUD té un públic molt fidelitzat, però també la qualitat dels espectacles ha estat excel·lent”, ha dit la regidora. De cara a l’any vinent, els organitzadors no es plantegen massa canvis, segons Gorgues. “Seguirem en la mateixa línia, que és la que ens ha dut fins on som, ser un festival reconegut arreu de l’Estat”.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.