El film lleidatà “Algo de Valentina” s’estrenà dins de la Mostra Som Cinema de Lleida

0
En el marc de la Mostra Som Cinema, el proper dissabte 21 d’octubre s’estrenarà el film lleidatà “Algo de Valentina”, de Jordi Celma. Es tracta d’un film rodat durant sis dies de la tardor de l’any passat al Centre Històric de Lleida, oferint “una mirada jove i fresca, sense complexos dibuixant un barri ple de racons per descobrir”.
La pel.lícula compta amb un repartiment d’actors i actrius lleidatans: Mara Pachón (Valentina), Albert Garcia (Bruno), Ares Piqué (Vega), Jose Mellinas (Jose) i Gema Castell (Patricia), tots ells amb una llarga experiència en els escenaris teatrals i vàries incursions en el cinema. La banda sonora també compta amb amb diferents músics lleidatans com Pull My Strings, El Fill del Mestre o en Joan Baró. Cal destacar que en el rodatge es va comptar amb la participació d’alguns dels alumnes dels tallers de cinema que uns dies abans l’equip tècnic va impartir al Centre de Recursos Juvenils de La Palma.
“Algo de Valentina” que va nèixer com un projecte col·laboratiu ha esdevingut una pel-lícula “indi” en tots els sentits segos paraules del seu director Jordi Celma espera que el film tingui un llarg recorregut per diferents festivals durant els pròxims mesos.  Bruno i Valentina es van embolicar la nit anterior a la festa d’un amic en comú. Queden al dia següent perquè ella es va deixar la cartera però Valentina no recorda gairebé res de la nit anterior. Una cita que havia de ser un pur tràmit acaba tenint conseqüències inesperades.

“Algo de Valentina”

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.