El final de la humiliació només pot ser la fugida

0

Tenir fills representa moltes alegries però també molts maldecaps, suposo que estareu d’acord amb mi tots aquells i aquelles que sou pares i mares. Podria esplaiar-me en enumerar totes aquelles coses que fan que gaudim d’ells, que ens fan somriure, que ens donen empenta i il·luminen el nostre dia a dia.

I quina és la nostra funció? La nostra feina com a pares i mares és posar al seu abast eines per viure la vida de la manera més profitosa possible. El que està clar és que, dins les nostres atribucions està la de defensar-los dels que els ataquen per les seves ideologies, condicions, maneres de veure la vida, sexualitat, religió, etc.

El pitjor que li pot passar a un fill o filla és que un dels seus progenitors s’aprofiti, l’ataqui, li faci mal. Es dóna per fet que estan en un espai d’amor i de protecció on s’han de sentir protegits i estimats, respectats i animats.

Jo veig la situació que viu Catalunya en aquests moments molt semblada a aquesta situació imperdonable. El govern central està vulnerant tots els drets dels catalans, ens està humiliant, pegant, desprotegint, maltractant.

Espanya diu que ens estima, que ens vol a tots units, com un pare estimat que vol la seva família unida. Com és possible? De veritat creuen que amb les amenaces, les pors, els cops, empresonant als nostres líders aconseguiran que volem seguir amb ells?

Quan un fill ha estat maltractat el que vol és fugir de casa, com més aviat millor i deixar enrere tot el dolor que ha trobat dins l’àmbit familiar. Quan un país pateix el que està passant en el nostre, només vol llibertat.

Hi ha moltes formes de lluita i la nostra és una lluita pacífica, però ferma i constant. Fa molts anys que el nostre poble clama llibertat i cada cop estem més a prop. I hem de pensar que com més altes són les barreres, més a prop està la porta de sortida.

Mar Vilaró
MiM Comunicació

No m'agradaM'agrada (+4, 4 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Mar Vilaró

Nascuda a Barcelona i lleidatana d'adopció. Periodista especialitzada en Comunicació. "Sobrevisc entre la feina, les xerrades, el teatre, els amics i les amigues, el marit, els fills... Tots ells fan que gaudeixi de la vida amb el màxim humor possible" explica ella mateixa. www.mimcomunicacio.com