El Guitarrista Estas Tonne, cap de Cartell de la 12a edició el MUD

0

Del 8 a l’11 de març de 2018 es celebrarà al Cafè del Teatre i també a la Seu Vella de Lleida, la dotzena edició del MUD (també conegut per Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol guardonat amb el premi Altaveu 2016 que es complau d’anunciar els primers artistes de l’edició de 2018: el ja llegendari guitarrista Estas Tonne i el duet Maria Arnal i Marcel Bagés. En aquesta nova edició, s’incorpora l’escenari de La Seu Vella, antiga Catedral romànica de la ciutat, construïda al segle XIII.

Estas Tonne

Maria Arnal i Marcel Bagés inauguraran el festival el dijous 8 al Cafè del Teatre. Aquest duet ha estat una de les més sorprenents revelacions dels darrers anys en el panorama musical estatal, començant amb un simple grapat de cançons que conformaven el seu primer EP i que va desembocar en l’edició del seu primer àlbum poc després, “45 Cerebros y 1 Corazón”.

Estas Tonne actuarà el diumenge 11 de març a les 20h a La Seu Vella, en el concert de cloenda. El ja gairebé llegendari guitarrista d’origen ucraïnès, ESTAS TONNE, serà el cap de cartell d’aquesta edició, un gran nom que incomprensiblement ha visitat poquíssim el nostre país.

La seva música és el reflex d’una gran varietat d’enfocaments artístics. Una fusió d’estructura clàssica, tècnica flamenca, arrels gitanes, característiques de paisatges sonors llatins i electrònics…tota aquesta varietat d’estils flueixen entre ells de forma natural, apareixent de manera sorprenent en harmonioses estructures sonores, manifestant-se de manera diferent a cada concert. Portant al límit les emocions que es poden desprendre del seu instrument.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.