El Manifest en defensa de la pagesia s’apropa al centenar d’adhesions

0

Alcaldes presents aquest dijous a la lectura del Manifest en Defensa de la Pagesia, que ha tingut lloc a Alcarràs, han acordat enviar a sindicats i als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats el document per tal de seguir sumant el màxim d’adhesions possible tan a nivell local com nacional. El document -que s’ha llegit íntegrament a Lo Casino d’Alcarràs, un dels municipis, aquest, amb més nombre de pagesos que es dediquen al negoci de la fruita dolça- vol ser un text realista i amb propostes “tangibles i possibles” que contribueixin a activar polítiques de millora en el sector de la fruita de pinyol, molt castigat per la crisi de preus. Entre representants presents i els que han enviat ja la seva acceptació al manifest per correu, el document s’apropa ja al centenar d’adhesions.

L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, ha fet lectura del manifest i ha assenyalat que “el document vol ser aglutinador i s’inicia així un seguit d’accions per tal d’anar fent pressió des del món local i cap a instàncies supramunicipals”. A continuació s’ha repartit més d’un centenar de banderoles entre presents i entre persones que les faran arribar a diferents punts de les Terres de Lleida per tal que es col·loquin en balcons i llocs visibles dels ajuntaments, amb el lema: Pel futur dels pobles, defensem la pagesia.

Manifest en defensa de la pagesia

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.