El Museu de l’Aigua rep una donació d’una col·lecció d’etiquetes d’aigua d’arreu del món

0

El Museu de l’Aigua ha incorporat als seus fons una col·lecció d’etiquetes d’aigua d’arreu del món, donades per Joan Anton Abellán. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha rebut la col·lecció, que s’incorpora als programes de difusió cultural i educatius del Museu de l’Aigua.

La mostra, formada per 7.004 etiquetes, totes diferents i procedents de 120 països, s’exposa amb la col·lecció d’ampolles d’aigua envasada d’arreu del món, a l’exposició “Aigües del món”, un projecte d’implicació ciutadana on tothom que ho desitgi pot portar una ampolla d’aigua per incorporar-la a la col·lecció. La donació efectuada permet complementar les ampolles amb un mostrari d’etiquetes diferents, amb variants i dissenys peculiars. 

Les etiquetes, classificades per continents, països de procedència i empreses envasadores, han estat recollides pel col·leccionista Joan Anton Abellán, i un centenar de col·laboradors.

L’exposició es pot visitar al recinte del Campament de La Canadiense, a l’avinguda de Miquel Batllori 52, a la Bordeta. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres de 10 a 14 h i dissabtes de 17 a 20 h. El global de la col·lecció es pot consultar al Centre de documentació del museu.

Museu de l’Aigua

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.