El PP insta la Paeria a senyalitzar les papereres per evitar actes incívics

0

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha manifestat avui que presentaran una iniciativa perquè la Paeria procedeixi a senyalitzar les papereres indicant l’ús que se n’ha de fer “per evitar l’ús incorrecte que se’n fa i, alhora, advertir als veïns incívics”. Vilella considera necessari prendre tot un seguit de mesures per evitar que les papereres es converteixin en contenidors d’escombraries, “ja que actualment a les papereres de Lleida s’hi pot trobar des de bosses d’escombraries, capses de cartró i, fins i tot, bombones de càmping gas”, ha puntualitzat el regidor i portaveu popular. Joan Vilella ha dit que en molts casos els residus s’han arribat a acumular a les voreres “provocant brutícia i mals olors”.

Finalment, Vilella ha denunciat que ja fa mesos que “rebem queixes dels veïns de diferents barris en aquest sentit” i ha remarcat que “és necessari que l’Ajuntament busqui una solució a aquest problema, que podria ser el col·locar aquesta senyalització explicativa, per evitar el mal ús que es fa de les papereres que hi ha als carrers i places de la ciutat de Lleida”.

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.