El Sr. Postu escriurà enguany les Ambaixades de la Festa de Moros i Cristians de Lleida

0

La festa de Moros i Cristians de Lleida, recuperada fa ara 22 anys, és una de les més antigues documentades de l’Estat i el seu origen es remunta al segle XV. La primera de les disputes entre moros i cristians que té lloc a la festa es desenvolupa durant les Ambaixades. Enguany, les tropes del bàndol cristià arribaran a la plaça de la Paeria i demanaran la rendició de les tropes mores.

Els textos de les Ambaixades d’aquesta edició seran obra del Senyor Postu. Com cada any l’escrit comptarà amb referències a l’actualitat més immediata. Ahir es va reunir la junta de la Festa amb Postureig Lleida per planificar l’esdeveniment. El senyor Postu és qui es troba darrere el moviment social Postureig Lleida que en els darrers anys s’ha caracteritzat per fer accions de caràcter social i solidari per recollir fons per diferents entitats de la província. “Des de l’Associació creiem que és un bon referent per poder escriure les Ambaixades de la nostra festa” han explicat en un comunicat.

Foto Moros i Cristians

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.