El Sr. Postu presenta la postuxapa #ILoveAnteniment en benefici de la Coordinadora d’entitats de Salut Mental

0

Aquest dimecres s’ha presentat al Centre d’entitats de Salut, la postuxapa solidària #IloveAnteniment, dissenyada per Postureig de Lleida. Es tracta d’un cor que està format de les peces del cub de Rubik. Aquesta nova xapa és la 18ª del sr. Postu, que aquest cop, l’ha dedicat a la lluita per la salut mental i a la sensibilització contra l’estigma. Els beneficis de la seva venta seran gestionats per la Coordinadora d’entitats de Salut Mental i Addicions de les Terres de Lleida, la qual engloba nou associacions diferents de famílies i persones afectades de malaltia mental arreu del territori lleidatà.

Des de fa uns dies les xapes ja es troben a la venta en llocs com el Museu de Lleida, l’Oficina de Turisme de Lleida, la web del sr. Postu, a la Botiga del Lleida Esportiu i, a les seus de l’Associació Salut Mental Pla d’Urgell, l’Associació Salut Mental Ponent, l’Associació Salut Mental la Noguera, l’Associació Salut Mental Ondara Sió, l’Associació Salut Mental Pallars, l’Associació Alba i l’Associació Talma. Per al seu contacte o adreça, podeu consultar l’enllaç a la web de la Coordinadora d’entitats de Salut Mental i Addicions – Terres de Lleida.

Presentació postuxapa

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.