Els participants d’Esportmania a Pardinyes s’inicien al submarinisme

0

Les estades municipals d’Esportmania han permès als nens i les nenes del barri de Pardinyes iniciar-se al submarinisme. Els participants en els dos torns de juliol i el primer d’agost han pogut conèixer la pràctica del busseig i molts d’ells han pogut experimentar aquesta activitat per primera vegada. “Artquatic” ha estat l’encarregada de dur a terme les diferents sessions d’iniciació a les piscines municipals de Pardinyes, on dimecres es va fer l’última.

Les sessions de busseig s’han emmarcat en l’activitat ”Avui ens visita”, dins el projecte Esportmania, amb l’objectiu d’atansar clubs i entitats esportives de la ciutat als nens i les nenes que participen durant l’estiu en aquesta proposta esportiva municipal. Altres participants en aquesta edició han estat la nedadora Paula Juste, la jugadora de pàdel Laia Bonilla, l’Associació de Pescadors, Balafia Volei, Agility i el Motoclub Segre.

Submarinisme a Pardinyes

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.