Els Pastorets Rock fan el doblatge al català d’un musical noruec d’animació per a infants

0

La banda lleidatana Els Pastorets Rock fan el doblatge d’un musical noruec d’animació per a infants a partir de 4 anys. Es tracta d’El Bosc de Haquivaqui, un musical que es preveu que s’estreni el proper 1 de desembre. La versió catalana d’aquesta comèdia musical d’animació corre a càrrec dels Pastorets Rock, la banda lleidatana que basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner català adaptades amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funky, l’ska o el rock dur, amb el polifacètic Ferran Aixalà al capdavant.

La pel·lícula és una adaptació del llibre KlatremusOg De Andre Dyrene I Hakkebakkeskogen escrit i il·lustrat per ThorbjørnEgner (1912–1990) editat a Noruega per Cappelen Damm. La mateixa editorial és la responsable de l’edició anglesa Claus Climbermouseandtheother animals in theHuckybucky forest. El llibre és, al seu temps, una adaptació que el propi autor va fer d’un serial radiofònic infantil  que es va estrenar l’any 1952 i per al qual el prop i ThorbjørnEgner conjuntament amb Christian Hartmann van composar les cançons. La primera edició del llibre és de l’any 1953.
És una pel·lícula d’animació en stop motionnoruega estrenada el 25 de desembre de 2016, dirigida per Rasmus A. Sivertsen. La pel·lícula es va mantenir 18 setmanes en cartell era acumulant a Noruega (5.196.000 hab) un total de 429.144 espectadors sent una de les pel·lícules més vistes de l’any. La pel·lícula ja s’ha venut a 37 països.

Ferran Aixalà

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.