ERC insta a obrir un expedient a Moventis per la manipulació de l’enquesta de satisfacció dels usuaris de bus

0

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem a la Paeria, ha reclamat avui que “s’obri un expedient informatiu a Autobusos de Lleida Moventis, l’empresa concessionària que gestiona el servei d’autobús urbà a Lleida”. Segons el grup, el motiu seria el fet de “manipular els resultats de l’enquesta sobre l’Índex de Satisfacció dels Consumidors de l’any 2016”. També ha demanat que es depurin les responsabilitats que s’escaiguin.

Foto Paeria

Així ho ha sol·licitat a la Comissió informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat que se celebrarà el pròxim divendres. A més, ERC-Avancem ha sol·licitat una còpia de la documentació original de l’enquesta que Moventis va subcontractar a l’empresa auditora Apolda.

El portaveu del grup, Josep Maria Baiget, ha explicat: “volem comprovar fefaentment les dades presentades en l’informe que Moventis va fer públic a la Comissió de serveis públics externalitzats per aclarir per què no concorda la informació sobre la satisfacció dels usuaris de bus d’aquest any amb la que se’ns va facilitar l’any passat.”

“La manipulació dels resultats per pujar la nota del servei és, al nostre entendre, intencionada ja que s’han modificat 10 dels 14 ítems, un fet molt greu que cal restablir”, conclou Baiget. D’altra banda, ha insistit que “la Paeria hauria d’exercir més control sobre les empreses concessionàries a les quals externalitza serveis.”

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.