Èxit del Pardinyes en el Campionat d’Espanya Absolut de Tir amb Arc

2

Miquel Àngel Pifarré, del Club Tir amb Arc Pardinyes, s’ha proclamat campió d’Espanya de tir amb arc en sala en el campionat que aquest cap de setmana s’ha disputat a Torremolinos (Màlaga), a les instal·lacions esportives del Palacio San Miguel. D’altra banda, Erfan Ribas, també del Pardinyes, ha obtingut un meritori sisè lloc i Catalunya ha aconseguit la plata en la competició per comunitats autònomes.

Miquel Angel Pifarre amb les dues medalles aconseguidesRècord de Catalunya en 30 fletxes

Miquel Àngel Pifarré ha batut el rècord de Catalunya de 30 fletxes amb la puntuació que va obtenir el divendres en la fase classificatòria d’arc recorbat. Pifarré es va situar en la primera posició amb un total de 585 punts, mentre que Ribas es va classificar 14è amb 557 punts. En les series eliminatòries individuals de dissabte al matí, Miquel Angel es va imposar en setzens per 6-0 a Juan Pelegrin (Madrid) i, Erfan també va superar l’eliminatòria per 2-6 davant de Fernando Sánchez (Extremadura). En la fase de vuitens, Miquel Angel va guanyar l’eliminatòria a David Calleja (Madrid) per 6-0 i, Erfan també va guanyar l’eliminatòria davant de Javier Patino (País Basc) per 2-6. A quarts de final, Miquel Angel va superar a l’andalús Manuel Rodríguez per 6-0 i, Erfan va caure davant de Javier González de Madrid per 3-7.

Miquel Àngel es va imposar en totes les eliminatòries, fins a la final, per 6-0. A semifinals davant de Vicente Veira de Galicia i a la final davant del seu company Sergio del Olmo.


Plata per a Catalunya

Aquest diumenge al matí s’han disputat les series eliminatòries per Comunitats  Autònomes. L’equip  format per Miquel Ángel Pifarre, Erfan Ribas i Josep Reche han representat a Catalunya. Els catalans s’han desfet en quarts i semifinals de la Comunitat Valenciana (2-6) i de Castella i Lleó (4-5) respectivament. A la final han perdut contra la Comunitat de Madrid (5-1) aconseguint la medalla de plata.

Després d’aquest  campionat, es comença la nova temporada d’aire lliure i camp amb forces renovades i disposats a batre l’exitosa temporada anterior.

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.