FGC adquirirà un nou tren per a la línia Lleida-la Pobla de Segur

0

Segons ha informat avui el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, pròximament s’adquirirà un nou tren per a la línia Lleida-la Pobla de Segur. Aquest, s’afegirà als dos que funcionen actualment. Ticó no ha donat més informació, i ha explicat en roda de premsa que pròximament es donaran més detalls. La notícia ha arribat en la roda de premsa on Enric Ticó, i el conseller delegat de La Hispano de Fuente en Segures (HIFE), Jose Maria Chavarria Homedes, signaven un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i comercialitzar bitllets combinats que connectin els trens de la línia Lleida – La Pobla amb diverses ciutats, tant de Catalunya com de fora, mitjançant el servei d’autobusos que ofereix HIFE.

El conveni pretén millorar la mobilitat dels usuaris de la línia Lleida-La Pobla mitjançant la coordinació del servei de trens i de busos, connectant la línia de Ferrocarrils. FGC i HIFE posaran a la venda en els seus punts habituals, així com en els canals informàtics corresponents, aquest nou bitllet combinat, promovent la utilització del transport multimodal i ampliant les opcions de viatges dels usuaris d’ambdues empreses.

Els signants han afirmat que el conveni mostra la voluntat d’FGC i d’HIFE de donar un millor servei als usuaris i fer possible mitjançant acords amb altres operadores un sistema de transport multimodal amb els avantatges que proporciona als ciutadans la possibilitat de combinar diversos tipus de transport per la millora de la seva mobilitat i de les condicions tarifaries.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.