Gay de Liébana a la jornada dels tècnics tributaris sobre la Successió de l’empresa familiar

0

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB) organitza el dijous dia 21 de setembre, a la Seu Vella, una jornada professional sobre la successió de l’empresa familiar. L’acte, organitzat per la delegació de Lleida, inclourà la conferència del televisiu professor d’economia, José Maria Gay de Liébana, que parlarà de “L’empresa familiar davant la nova economia disruptiva”; i una taula rodona amb la ponència, entre altres, de la directora general de Tributs i Joc de la Generalitat, Marta Espasa Queralt sobre “Els nous impostos de la Generalitat de Catalunya”. 

El president de l’APttCB, Joan Cortecans; i el delegat a Lleida de l’entitat, Daniel Campo, han presentat aquest matí una jornada que “vol donar llum i orientació sobre quins són els tràmits i procediments per la successió de l’empresa familiar; així com quines són les diferents opcions, els seus avantatges o els seus inconvenients. I, alhora, donar a conèixer una entitat com l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears, formada per uns professionals especialistes a assessorar sobre la millor manera de complir les obligacions fiscals, segons cada cas particular”, segons ha especificat Cortecans.

Per la seva banda, Daniel Campo, ha manifestat que “el fet que l’Associació catalanobalear hagi optat per Lleida com a seu d’aquesta jornada serà un revulsiu per a tots els professionals tècnics tributaris de les Terres de Ponent. Lleida, també és el lloc ideal per abordar la qüestió de la successió de l’empresa familiar agrària”, ha dit Campo.

Precisament aquest serà un dels temes que analitzarà la taula rodona posterior a la conferència de Gay de Liébana; una taula moderada per l’advocat, tècnic tributari i membre de la junta de l’APttCB, Joan Ramon Viaña, i en què intervindran la directora general de Tributs i Joc de la Generalitat, Marta Espasa, per parlar dels nous impostos de la Generalitat de Catalunya; el notari Pablo Gómez, que analitzarà els tràmits i procediments administratius; la tècnic tributari i membre de la junta de l’APttCB, Marta Gracia, que explicarà les implicacions de la PAC en les successions agràries i, finalment, Joan Torres, vicepresident segon de l’APttCB, que exposarà les diferents formes de successions en l’empresa familiar.

La jornada de l’APttCB serà inaugurada, a partir de les 16.30 hores per Josep Lluis Salvadó i Tenesa, Secretàri d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, i Joan Cortecans i Daniel Campo, president i delegat a Lleida de l’entitat, respectivament, entre altres autoritats. L’APttCB va néixer a Barcelona el 1983 amb l’objectiu principal de defensar els interessos dels seus associats davant l’Administració Local, Estatal, Autonòmica o qualsevol altre organisme.

No m'agradaM'agrada (+2, 2 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.