Gay de Liébana omple la sala La Unió d’Alpicat amb la seva conferència sobre economia

0

El televisiu economista José María Gay de Liébana va oferir ahir la seva particular anàlisi de la realitat econòmica actual, mostrant el seu escepticisme envers el creixement previst per aquest 2018, atès que considera que es perdrà una mica de l’impuls previst i hi haurà un lleuger fre del consum. Gay de Liébana va voler distingir clarament entre el que són les dades macroeconòmiques i el que és la realitat de les butxaques del ciutadà, que van per camins ben diferents, més encara en un moment tan convuls com el que, d’uns mesos ençà, s’està vivint a Catalunya.

Prèviament a la xerrada que va oferir a La Unió, on va omplir de gom a gom, José María Gay de Liébana va visitar l’Institut d’Alpicat, on els alumnes de primer d’ESO d’aquest centre van poder compartir una estona amb una de les veus més autoritzades de l’economia espanyola, professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat de Barcelona, doctor en Ciències Econòmiques i doctor en Dret, entre d’altres.

Foto Ajuntament d’Alpicat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.