“I ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL LLEIDA”, d’Andreu Ratés

0

El passat mes de febrer es va complir un any des de que l’Associació dels Amics del Lleida es va presentar públicament davant la societat lleidatana. Aprofitant aquesta avinentesa ens agradaria fer balanç del que ha estat el nostre primer any de vida.

Com ja vam manifestar el dia de la nostra presentació, els Amics de Lleida van néixer amb la voluntat de dignificar la història de l’equip més representatiu de la nostra ciutat: el Lleida. Tanmateix, ens vam proposar que cada cop més lleidatans es sentissin orgullosos de ser del Lleida i que el nostre equip de futbol sigui un element més d’identificació entre tota la ciutadania.

Durant aquest primer any hem dut a terme diferents activitats i iniciatives les quals han tingut molt bona acollida, no solament pels nostres associats, sinó també pels seguidors del Lleida en general.

Ens vam estrenar amb un interessant col·loqui que va comptar amb la participació dels mítics exjugadors Txema i Palau, els qual ens van fer tornar a reviure els anys més gloriosos de la UE Lleida.

Unes setmanes després, gràcies a una xerrada organitzada amb els periodistes Antoni Laso, Jordi Guardiola i José Carlos Monge vam conèixer interioritats i anècdotes mai contades sobre el Lleida que van fer gaudir d’allò més als assistents a l’acte.

D’altra banda, un dels motius que més ens omplen de joia ha estat la sortida a la llum de la revista “Lo Lleida”, gràcies a la qual els nostres associats poden gaudir trimestralment d’una publicació de gran qualitat que aborda tot de qüestions relacionades amb el nostre Lleida, tant de l’actualitat com de la història.

La penya «quinielística» dels Amics del Lleida, un número propi de la Grossa de Cap d’Any amb picada d’ull inclosa a la data de l’últim ascens a Primera (05693), un concurs de relatweets a Twitter i activitat constant a les xarxes socials, acords de col·laboració amb l’IEI i comerços locals com Grans Records o la pastisseria The Bakery Shop, han estat altres iniciatives i activitats que hem promogut els Amics del Lleida, sempre amb l’única finalitat d’intentar apropar la ciutadania al Lleida i, per tant, fer present el Lleida en el dia a dia de la ciutat i no només els caps de setmana que és quan juga el primer equip.

El proper projecte en què estem treballant veurà la llum properament i esperem que sigui força atractiu no només pels aficionats al Lleida, sinó per qualsevol amant de la ciutat.

Per últim, tots i cadascun dels que formem part de la junta directiva dels Amics del Lleida volem agrair enormement la gran acollida que hem tingut i, sobretot, als nostres associats la confiança que ens han donat. Sense el seu ajut, tot seria més complicat i, com sempre hem dit, quan major sigui el suport i el teixit associatiu dels Amics del Lleida, major nombre d’iniciatives i activitats podrem realitzar.

Ens comprometem a seguir treballant incansablement per fer més gran el nom del Lleida i us convidem a que passeu a formar part d’aquesta gran família que és l’Associació dels Amics del Lleida. Junts, més Lleida!

VISCA EL LLEIDA!

Andreu Ratés
President de l’Associació d’Amics del Lleida

andreu rates

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.