Jornada a Lleida sobre la prevenció i el tractament de salut mental infantojuvenil

0

Més de 100 professionals han participat en la II Jornada de Salut Mental Infantojuvenil: de la prevenció al tractament, que ha tingut lloc aquest matí a la Sala d’Actes del nou Hospital de Salut Mental de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, organitzada per l’Institut Català de la Salut i Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Els problemes de salut mental en la població infantil i juvenil tenen una prevalença significativa, i en ocasions una complexitat diagnòstica i terapèutica, que fa que necessitin un abordatge integral per diferents actors dins i fora del sistema sanitari públic. Es necessària una actualització de les pautes de prevenció i tractament de trastorns i/o patologies de salut mental. Cal obtenir una visió compartida, centrada en el pacient, dels problemes i possibles solucions, així com potenciar un treball conjunt entre els diferents nivells assistencials.

És important que existeixin professionals preparats per conèixer, preveure i solucionar els problemes mentals més freqüents en la població pediàtrica dels professionals d’Atenció Primària, Àrees Bàsiques i Metges de Família. La Jornada ha estat inaugurada pel doctor Josep Pifarré, director de Salut Mental de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Jornada de Salut Mental Infantojuvenil

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.