La 5a edició de la quattro Era Baishada arriba amb força a Baqueira Beret

0

Audi porta de tornada la mítica cursa popular que barrejarà diferents disciplines de l’esquí alpí i l’snowboard. L’esdeveniment transcorrerà al llarg de l’Stadium de Beret el 17 de febrer. La jornada estarà plena de diversió, competició i moltes emocions.

Foto Baqueira Beret

“¡Agafat que vénen corbes!” Així rep la cinquena edició d’Era Baishada als seus corredors que podran participar a la popular cursa el dissabte 17 de febrer a Beret. Aquesta cursa coneguda pel seu ambient festiu i obert a totes les categories, presentarà un traçat orientat a aconseguir la màxima diversió possible, garantint el gaudi de tots els participants. D’aquesta manera el guanyar es convertirà simplement en un al·licient més.

La quattro Era Baishada acollirà a 6 categories de participants diferents: des dels més joves U14 i U16, passant per Sèniors i Màsters fins a la categoria Legend. En totes la categories, s’inclouran a Homes i Dames. De la mateixa manera que en edicions passades, la competició ha estat dissenyada per gaudir d’una experiència inoblidable a la neu en un format diferent a la resta de competicions. La cursa amb un format multidisciplinari se centrarà a fer sentir als esquiadors l’emoció i diversió de la competició on el més important serà participar.

El traçat escollit constarà d’una sortida en paral·lel que conduirà cap a un Eslàlom Gegant paral·lel que donarà pas a un Quilòmetre llançat que conclourà amb un Gegant també en paral·lel. L’ordre de sortida serà el següent: Legends, Màsters, Sèniors, U16, U14, Snowboard i Telemark. La competició serà individual, però si algun corredor vol competir amb un amic o familiar l’organització recomana realitzar les inscripcions seguides i el més aviat possible, d’aquesta manera augmentaran les possibilitats de fer el descens junts.

El dissabte 17 de febrer entre les 8.00h i les 9.30h es farà entrega dels dorsals als inscrits i es tancaran les últimes inscripcions, tot això a Pla de Beret. Just després a les 9: 30h es podrà fer el reconeixement del traçat de la cursa fins a les 10.00h moment en què començarà la cursa. Cada 40 segons, sempre que sigui possible, sortirà una nova parella de participants que baixaran pel circuit fins a la línia de meta.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.