La Coral Estel del Cercle de Belles Arts obre els actes del seu 35è aniversari

0

El passat divendres la coral Estel del Cercle de Belles Arts va obrir de forma oficial els actes del seu 35è aniversari amb un concert a l’Espai Orfeó dins la cloenda del 70è aniversari del Cercle de Belles Arts. Fins al juny del 2018 la coral organitzarà diverses activitats per commemorar el seu aniversari.

Durant aquests 35 anys la coral Estel del Cercle de Belles Arts, fundada a les Dominiques, ha actuat en llocs emblemàtics de la ciutat com la Seu Vella, la Llotja, l’Auditori Enric Granados, l’IEI o el teatre de l’Escorxador. A nivell de país ha actuat a llocs tan significatius com és la basílica de Montserrat, la Sagrada Família de Barcelona, el Palau Sant Jordi (en commemoració als Jocs Olímpics de l’any 1992) i pel que fa a nivell internacional la coral Estel ha actuat a París, al festival de Praga o al concert de Nadal de Londres, entre altres llocs. La coral Estel actua tant en esdeveniments religiosos, culturals o com també solidaris, com en els últims anys que ha col·laborat amb la festa Afanoc.

Coral Estel

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.