La Crida denuncia que encara no se li ha facilitat el document del POUM

0

El grup municipal de la Crida per Lleida – CUP ha lamentat avui que no hagi rebut encara el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per als pròxims quinze anys ni l’hagin convocat a una reunió amb els tècnics responsables. El passat 5 de gener, l’equip de govern va presentar públicament el document als mitjans de comunicació, després de reunir-se amb alguns grups municipals de la Paeria, entre els quals “s’exclouen el del Comú i la Crida”, han afirmat des del grup.

“No obstant això, a la propera Comissió informativa de polítiques de gestió de la ciutat, convocada pel 19 de gener, el regidor Fèlix Larrosa preveu debatre el document: per aquest motiu, la Crida exigeix que s’ajorni la comissió per tal que tots els grups concorrin en igualtat de condicions a l’hora d’estudiar el POUM” han explicat des de la Crida, i han demanat “immediatament” una reunió amb el regidor i els tècnics responsables. “Ens queixem que en el procés d’exposició i consulta del Pla d’Ordenació Urbanística s’exclogui als grups municipals més petits i amb menys recursos, perquè tenim més dificultats per treballar-hi en tan poc temps” ha lamentat Pau Juvillà, regidor de la Crida, per finalitzar.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.