La Paeria reconeix una vintena d’empreses solidàries i la contribució del Sr. Postu en diverses accions

0

La Paeria reconeix les empreses que col·laboren amb projectes socials de les entitats de la ciutat amb la distinció ”Empresa Solidària”. El Saló de Sessions acollirà el dimarts 20 de febrer l’acte institucional de la 6a edició d’aquesta iniciativa, en què es lliurarà el diploma a 23 noves empreses. Es tracta d’organitzacions que han mostrat una especial sensibilitat davant les necessitats i actuacions de les entitats locals del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació i desenvolupament. A més, en aquesta edició es farà una menció especial al Sr. Postu per la seva contribució a accions i campanyes solidàries.

Les empreses que rebran el reconeixement d’Empresa Solidària 2018 són (i les entitats que l’han proposat): Ampa Escola Espiga (Xarxa de Centres Oberts i Ciberaules), Bricodepot (Aspid), Canon Business Center Lleida (Associació Banc d’Aliments), Centre d’anglès Romeu (Esclat, Associació solidaritat i servei Santa Teresina), Cercle de Ponent 2009, SL (Assoc. Antisida de Lleida), Escola Maristes (Assoc. Reintegra), FEDAC-Lleida (Educaesport municipal), Fira de lleida (Consell Municipal de Persones amb Discapacitat), Fruiteria Sara (Fundació Jericó), Fruits de Ponent (Ilersis), Gimnàs Lleida-Ekke (Aspros), Grup Amoca (Salesians St. Jordi PES Lleida), Grup Seven (Àrea municipal de Promoció de la Salut), ILO Institut de Lleida d’Oftalmologia (Sàhara Ponent), Mon Ermitage (Down Lleida), Nayox 2000, SL (Aremi), Pàmpols Arquitecte, SLP (Assoc. Salut Mental de Ponent), Restaurant l’Estel de la Mercè (Assoc. Prosec), Restaurant Resquitx (CIS Àngel Olaran), Sercodaga (Fundació Arrels Sant Ignasi), Supsa Supermercats Pujol, SL (Assoc. de Caritat de Sant Vicenç de Paül), Teyme (Fundació Banc de Recursos) i Unipreus, SL (Creu Roja). Creu Roja també ha proposat el Sr. Postu per la seva participació en diverses causes benèfiques impulsades per entitats de la ciutat.

El reconeixement d’empresa solidària es fa a través de les propostes que fan les mateixes entitats de Lleida, que durant l’any 2017 han rebut ajut d’alguna empresa que els ha permès endegar accions i/o projectes. Amb aquesta proposta, la Paeria els ofereix la possibilitat de difondre aquesta acció perquè es pugui reconèixer públicament. Des de l’any 2013, i amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social, l’Ajuntament de Lleida organitza l’acte per lliurar els guardons, a través de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones.

Al diploma de reconeixement, hi surt un detall de les pintures murals de la Pia Almoina (s.XIV), un símbol identitari de la ciutat: La Pia Almoina.

Les entitats de Lleida estan compromeses amb la Justícia Social i s’identifica amb els principis de llibertat, igualtat i cohesió social, treballant el respecte a la dignitat de la persona, al seu projecte de vida, la seva promoció social, el dret a escollir i la inclusió social de la persona. Per això, fent ús del sector empresarial, es pretén transformar la societat, sensibilitzant i educant en valors de solidaritat i de compromís cívic.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.