La primera promoció del cicle formatiu en Tècniques d’Actuació Teatral estrena dues representacions

0

Els 17 alumnes de la primera promoció del cicle formatiu en Tècniques d’Actuació Teatral posen el punt i final als seus estudis de teatre amb l’estrena de dues obres. Els espectacles es podran veure els dies 23 i 24 de maig a les 21.00h, al Teatre Municipal Julieta Agustí, i a la mateixa hora, els dies 25 i 26, a la Sala 1 de l’Escorxador.

La primera de les representacions teatrals la duran a terme vuit alumnes del curs que portaran a escena una adaptació de la novel·la “Knockemstiff” de Donald Ray Pollock, coordinada per l’actor i director Eduard Muntada. L’obra conta la història d’un petit poble d’Ohio (Estats Units) situat enmig de cap lloc, en què els fets que s’hi produeixen es basen en la realitat, la violència i el sentit de l’humor.

Per altra banda el segon muntatge teatral el formaran els nou alumnes restants amb l’obra “Marat-Sade” de Peter Weiss: una tragicomèdia que es desenvolupa durant la Revolució francesa a l’hospici de Charenton, dirigida en aquest ocasió per Antonio Gómez.

Cal recordar que l’Aula Municipal de Teatre ha obert el termini d’inscripció i per a les proves específiques d’accés per al Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, el títol oficial, que s’imparteix des del curs 2015-2016, reconegut oficialment per la Generalitat de Catalunya i l’únic que és públic al territori.

Aula Municipal de Teatre

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.