L’aeroport d’Alguaire s’omple de lleidatans rumb a Brussel·les

0

Aquest matí l’Aeroport d’Alguaire ha viscut una frenètica activitat. Centenars de lleidatans han aprofitat el pont per desplaçar-se a la manifestació que avui es durà a terme a la capital d’Europa. De fet, també ha estat un espai per la campanya electoral del 21D. El cap de llista de Junts per Catalunya a Lleida, Josep Maria Forné, ha anat a l’aeroport a acomiadar i mostrar el seu suport als candidats de la llista i la resta de lleidatans que han marxat cap a Brussel·les per manifestar-se en la marxa organitzada per Òmnium Cultural i ‘ANC “Omplim Brussel·les”.

Forné ha afirmat que “Avui Brussel·les és la capital d’Europa i també ho és de Catalunya” afegint que “Part del nostre govern es troba allí exiliat i milers de catalans i de lleidatans es manifestaran pels seus carrers i reforçaran aquesta necessitat de guanyar aquestes eleccions de forma clara i de restituir el nostre govern de Catalunya al Palau de la Generalitat que és el lloc que li pertoca”.

El candidat ha explciat que celebra de manera molt positiva que s’hagin organitzat tres avions des de l’aeroport de Lleida – Alguaire amb un total de 567 passatgers, “Ens sentim molt orgullosos de la resposta dels lleidatans i catalans que vindran d’arreu cap a Brussel·les i que han respost a la crida de reafirmació del compromís amb el nostre país” ha assegurat el nostre cap de llista acompanyat també per Marc Solsona i altres candidats que s’enlairaven avui cap a Brussel·les. Moltes altres persones que formen part de les candidatures independentistes de Lleida, s’han desplaçat aquests dies cap a la capital belga.

Foto Junts X Cat

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.