L’Aparador de La Palma exposa “Gatlàctics 1.0”

0

L’Aparador de La Palma acull durant el mes d’agost l’exposició “Gatlàctics 1.0” de l’artista Dude GraffPainter. És una col·lecció de dibuixos i pintures que tenen com a protagonistes els gats. Dude és un consolidat “grafiter” de Lleida que ara presenta una mostra d’obres sobre paper i fusta, que combinen diverses tècniques. L’exposició es pot visitar al hall de La Palma – Centre de Recursos Juvenils fins al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h –els dies que el centre estarà tancat, l’exposició també es pot veure des de l’exterior- .

L’Aparador és un projecte del departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida que juntament amb altres iniciatives, com el Mercat de les Idees, el Crea2, el Directe o el Palma Produccions, té com a objectiu possibilitar als joves espais on mostrar i donar a conèixer les seves creacions.

Mostra Gatlàctics 1.0

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.