L’Associació Alba organitza el 7è Festival Sardines & Marinada amb 3 dies de concerts i sopar a la fresca

0

L’Associació Alba organitza el 7è Festival Sardines & Marinada amb 3 dies de concerts i sopar a la fresca. Els concerts es programaran els dijous 13, 20 de juliol i 3 d’agost a partir de les 22.00h als jardins de l’Associació Alba amb l’accés gratuït. L’atractiu del festival també és la seva proposta gastronòmica amb un menú popular a 9 euros on les sardines a la brasa són les protagonistes.

Foto Associació Alba

El primer dels concerts comptarà amb la música popular i festiva de FA1NA; el grup lleidatà Spring Riots tocaran la seva música pop rock en el segon dijous de concerts i finalment el grup targarí The Targarians seran els encarregats de tancar el festival el dia 3 d’agost amb els seus ritmes jamaicans. Com a novetat, aquest mateix dia a la tarda el “Sardinetes” oferirà un concert amb el grup de percussió Sanbanyi i activitats i tallers per als més petits.

Segons els organitzadors, després de 7 anys el festival s’ha consolidat com una de les propostes importants de l’estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents. La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris de l’Associació Alba, molts d’ells professionals de l’entitat, que destinen el seu temps lliure a organitzar el sopar i els concerts. Aquest any s’afegeix també la col·laboració del Paupaterres compartint cartell amb el concert del 13 de juliol i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.