L’Associació Catalana d’Escoles de Música celebrà el seu 25è aniversari amb un concert de guitarres i baixos al Barris Nord

0

Lleida ha acollit aquest dissabte la celebració del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música amb una trobada de 800 alumnes de 45 centres diferents, que han participat en el concert de guitarres i baixos, que ha tingut lloc aquesta tarda al Pavelló Municipal Barris Nord, sota la direcció de Xavi Grau i Benet Guàrdia.

L’Associació Catalana d’Escoles de Música ha volgut celebrar els 25 anys de vida al llarg de tot el curs amb tot un conjunt d’activitats, que van iniciar-se el 4 de febrer, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb una Trobada de corda fregada Fiddle, i que van continuar el passat dissabte, 3 de març, al Pavelló Nou Congost de Manresa, on es van reunir 1.700 cantaires en un altre concert.

A mes del d’avui a Lleida, l’Associació Catalana d’Escoles de Música té previst continuar els actes les properes setmanes a Tarragona, Sant Feliu de Guíxols, Sant Cugat del Vallès, Esparraguera i la Seu d’Urgell, on hi haurà les trobades dels alumnes de música de banda, d’instruments tradicionals, de percussió, de dansa i de jazz, respectivament, abans del concert final, que tindrà lloc a l’Estadi del RCD Espanyol de Cornellà, el 10 de juny.

25è aniversari Associació Catalana d’Escoles de Música

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.