L’Audiència de Lleida confirma la presó provisional sense fiança pel pare de Nadia

0

Després que aquest dimarts sortís a la llum pública l’existència d’unes presumptes imatges de contingut sexual de Nadia, avui l’Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional sense fiança per a Fernando Blanco, el pare de la menor, en considerar que hi ha prou indicis per encausar-lo per un delicte d’estafa. D’aquesta manera es desestima el recurs presentat per la defensa. Blanco, ingressat a la presó de Lleida, tindrà l’oportunitat de tornar-se a posar davant del jutge de la Seu d’Urgell aquest divendres, igual que la seva parella i mare de Nadia, Marga Garau, els quals han estat citats a declarar per les imatges pornogràfiques que els Mossos haurien trobat en un llapis de memòria que Blanco utilitzada de forma habitual. Segons apunten fons judicials, ara també s’està investigant si s’ha fet alguna difusió d’aquestes fotografies i si hi ha vídeos. El jutge també ha donat permís per analitzar altres dispositius d’emmagatzematge informàtic que es van trobar durant el registre del domicili familiar.

Pel que fa a la mare de Nadia, la Fiscalia de Lleida de moment ha descartat sol·licitar presó provisional i tampoc prendrà cap altra mesura de protecció envers la nena, que es troba a les illes Balears sota la tutela d’una tieta materna, des que es va retirar la pàtria potestat als progenitors.

Fernando Blanco

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.