“L’elegit” de Bea Obis

0

Com saps si és l’home o la dona de la teva vida? Com saps si l’amor entre vosaltres serà etern? Com garanteixes que la vida al seu costat sigui divertida, apassionant, diferent i original?

Moltes preguntes que farien avorrida la vida si tinguessin resposta, oi?

Al final et qüestiones altres coses. Perquè ell? Què te que no tinguin els altres? Què el fa diferent? Cadascú de vosaltres tindrà una resposta, o no. En tot cas jo tinc les meves de respostes i també hi ha preguntes a les que no en necessito de respostes. No sempre cal saber-ho tot, oi?

Mentre ell mantingui aquesta brillantor en els seus ulls quan parla d’un tema que l’apassiona (fills, feina, oci,) serà l’elegit.

Mentre mantingui aquesta dolçor quan parla amb aquest to de veu greu que tant m’agrada, serà l’elegit.
Mentre tingui detalls inesperats com deixar-me una rosa al parabrises del cotxe sense dir res i trobar-la per

sorpresa l’endemà, serà l’elegit.

Mentre pensi en mi per compartir noves experiències, per muntar en bicicleta, per anar de vacances, per fer compres junts, .. serà l’elegit.

És guapo? Pregunten algunes. Si tenir els ulls blaus, ser ros, amb arrugues fruit de l’experiència de vida i molt esportista, sí, és guapo. I per això és l’elegit.

És milionari? És un bon partit? Una altra típica. Si ser milionari vol dir tenir una família fantàstica, una feina que li agrada, temps per dedicar als amics o als seus esports preferits. Doncs sí, té una gran fortuna i jo vull compartir-la amb ell. Compartir fortunes ens farà més ferms, més segurs i més nosaltres mateixos. La millor i més gran riquesa que podem tenir és ser lliures per explicar-nos els nostres defectes i assumir-los sense pretendre canviar-los. També ho és conèixer les nostres virtuts i felicitar-nos per tenir-les. Ser clars i sincers ens dona confiança l’un en l‘altre i això és la base de tota parella. Tinc clar que no em fallarà i per això és l’elegit.

La meva llista de coses importants per ser elegit és una mica diferent, tot i que en el fons, el que nosaltres volem és allò que nosaltres oferim. Si no fos així no sabríem el que som. M’agraden els detalls i li agraden els detalls, aquells que signifiquen alguna cosa, els que tenen un valor incalculable! Tenir detalls amb algú vol dir que pensen en ell, que pensen en tu i per això és l’elegit.

No ens necessitem tot i que si, ens enyorem quan no estem junts. Penso en ell i ell pensa en mi i per això és l’elegit. I, creieu que en traiem benefici? I tant! Per nosaltres treure benefici significa sumar vida als anys. Fins i tot crec que de vegades multipliquem i emplenem les hores de moments inoblidables! De records propis. La nostra història és important perquè és la nostra i compartim amb les persones que ens ajuden, ens recolzen i a les que nosaltres ajudem i recolzem. I al mirar-nos als ulls ens enamora allò que veiem, no el que no veiem perquè la nostra relació no és fruit de la necessitat sinó del plaer de compartir junts allò que ens uneix i també allò que ens separa, allò que ens fa plorar i allò que ens fa riure. I per això és l’elegit.

Ser sempre serà més important que tenir. Ser vol dir essència, vol dir “jo”. Quan em diu “sóc com sóc” li responc: I per això ets l’elegit.

Bea Obis

Bea Obis

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.