L’empresa alemanya GFT s’amplia amb 700 m2 al Parc de Gardeny per crear 140 llocs de treball

1

La companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers CGT, acaba d’ampliar la seva seu a Lleida 700 metres quadrats. Amb unes instal·lacions que passen ara a ocupar una superfície total de 1.400 metres quadrats, GFT, que just celebra 5 anys a la ciutat, podrà seguir incorporant nous professionals al seu equip en unes instal·lacions modernes i preparades per augmentar la plantilla. La previsió de la companyia és incorporar 140 treballadors, segons ha informat Josep Ramon Freixanet, director de GFT Lleida. “Estem molt  contents de poder celebrar aquest cinquè aniversari aquí amb la gran noticia de l’ampliació de la nostra seu en el Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on vam començar amb només 28 professionals i ara ja comptem amb  un equip format per prop de 150 persones. Els nostres plans passen per seguir incorporant nous col·laboradors i, per això, hem ampliat la seu amb aquest objectiu”, assegura Josep Ramon Freixaneti.

Les noves instal·lacions han comptat amb la visita de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha agraït l’aposta de la companyia alemanya per aquesta ciutat, que fou una de les primeres a fer-ho, i ha recordat que “amb l’ampliació de GFT, el Parc Científic de Lleida creix de nou, col·labora en el progrés econòmic de la ciutat i genera nous llocs de treball en un sector, el tecnològic, que ofereix feina de qualitat especialment als joves. L’aposta de GFT pel Parc Científic de Lleida és un símbol de solidesa i la confiança que mereix el complex científic i empresarial ubicat al Gardeny”.

Per la seva part, el director del Parc Científic i Tecnològic, Josep Clotet, també ha assistit a la visita d’obres de les instal·lacions de GFT i ha recordat que actualment el Parc ja compta amb 120 empreses i més de 1.500 treballadors. “Seguim fomentant la relació i els programes de formació entre empreses, universitats i escoles tècniques”, ha afegit Clotet.

Visita a l’ampliació de la seu de CGT a Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.