Les Borges Blanques participa al concurs de relats breus de les Garrigues

0

Les Borges  Blanques participa al concurs de relats breus de les Garrigues “En femení”, una iniciativa adreçada a les dones que vulguin escriure sobre el gènere femení  que enguany celebra la seva tercera edició. La narració és lliure de temàtica relacionada amb les dones i el jurat, constituït per persones relacionades en l’àmbit literari i un membre de la junta de la Federació d’associacions de dones de les Garrigues, valorarà la qualitat literària del relat, la utilització d’un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gènere i el tractament de la igualtat entre dones i homes.

Cada participant, dones majors de 18 anys, pot presentar únicament un relat que ha de ser inèdit però pot haver estat presentat en un altre concurs, sempre i quan no hagi estat premiat. El relat amb el títol i el pseudònim s’ha de presentar via correu electrònic a l’adreça donesgarrigues@hotmail.com juntament amb les dades personals indicant nom de l’autora, adreça, telèfon, correu electrònic i DNI escanejat fins al dia 30 d’agost de 2017.

El jurat emetrà el veredicte el dia 7 d’octubre, reconeixent als 3 millors relats i lliurant un obsequi i un diploma a les participants.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.