Les converses pendents de l’Associació Alba de Tàrrega

0

Cap conversa pendent” és la campanya que en pocs dies es portarà a terme a diferents ciutats. L’oCartell-dia-27---Cap-conversa-pendentbjectiu és bàsicament que persones amb algun tipus de trastorn mental, convidin a la ciutadania a apropar-se, assentar-se amb ells i parlar de salut mental per trencar tot tipus d’estigmes, que la societat encara té vers el tema.

A Tàrrega ho portarà a terme l’Associació Alba, un referent a les comarques de Lleida (i a tota Catalunya) millorant la qualitat de vida de les persones amb capacitats diferents. Aquesta iniciativa, és sens dubte, una passa important cap endavant, en un camí llarg del qual encara queda molta distància per fer. Una de cada quatre persones tindrà un problema de salut mental, o ja l’ha tingut. Persones properes, que formen part de la nostra vida, s’hi veuran afectades. Per elles, i per nosaltres mateixos, cal donar suport i mirar positivament aquest tipus d’accions com les de l’organització targarina. Les converses pendents de l’Associació Alba, ens marquen el camí d’una societat millor.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

L'Eduard és "Ex" de massa coses pel jove que és. Avui en dia es dedica al món de les xarxes socials i de la comunicació. Li encanta viatjar, llegir i escriure. Però el que més li agrada amb diferència és implicar-se, fins al moll de l'os, en totes aquelles causes que considera justes.