Les etapes de Lleida determinaran el pòdium final de la Vuelta a España

0

Foto Vuelta de España

Les etapes de Lleida de la Vuelta a España es presenten a priori com a determinants per decidir el podi final de guanyadors de la ronda ciclista, ja que en estar situades al final de la cursa (la 18a i 19a etapes d’un total de 21, prèvies al darrer assalt muntanyós a Andorra) tenen encara un mes gran al·licient esportiu. Els organitzadors de la Volta han presentat aquest matí a Estepona el recorregut de la cursa, que arrencarà el 25 d’agost a Màlaga i finalitzarà el 16 de setembre a Madrid, després de disputar-se 21 etapes.

La Vuelta arribarà a Lleida el 13 de setembre, procedent d’Ejea de los Caballeros, i partirà l’endemà cap a Andorra, on l’organització ha preparat un espectacular recorregut muntanyós per l’endemà, amb sis ports en només 105 km, abans de la jornada de tràmit i el recorregut triomfal pels guanyadors a Madrid. L’etapa amb sortida des de Lleida finalitzarà al parc Naturlàndia, amb l’ascensió al coll de La Rabassa (2.015 m.). El trasllat d’Andorra fins a Madrid serà neutralitzat i els ciclistes és molt probable que el facin en AVE des de l’estació Lleida Pirineus. A més de l’etapa d’Andorra, on els ciclistes hauran de pujar els colls de la Comella, Beixalis, ambdós en dues ocasions, Ordino i la Gallina, la Vuelta a España tindrà nou etapes amb final en ports de muntanya i 40,7 km de contrarellotge.

Foto Vuelta de España

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.